Author Topic: EasyTuTu Degreenifier not working  (Read 4555 times)

Offline khruloc

  • Planewalker
  • *****
  • Posts: 14
EasyTuTu Degreenifier not working
« on: May 17, 2009, 11:20:22 AM »
Its been 4 years since I started playing Tutu again.
Really nice to see lots of new tutu stuff!

But I have some problems even at the start of the install. My situation is:

1) Operating System: Windows XP
2) Game Type: 4DVD in 1 BOX set (Baldur's Gate, Baldur's Gate TOTSC, Baldur's Gate II, Baldur's Gate II - TOB)
3) Install Order: As per recommended by: Tutu Mod Compatibility and Order of Install
http://forums.gibberlings3.net/index.php?s=e413c60271a1e50872ebc4ba339244d3&showtopic=8122
4) WeiDu-210 downloaded
5) Easytutu Folder: When run EasyTutu Degreenifier.exe-V4, the screen blinks and goes off. The installer does nothing.
Check the gate found water is still green. So probably no installation is done.
6) Tried the infinite loop method by cmorgan does not solve the problem.

- - - - Give up for a while - - - -

7) Maybe disable 3D animation can help - Via baldur.ini & BG Config also does not solve the problem.

Anyone can think of a solution for this?
(Dont tell me its the 4 in 1 boxset problem ...?  :( )

Any help is appreciated!



Offline Macready

  • Planewalker
  • *****
  • Posts: 1801
    • EasyTutu
Re: EasyTuTu Degreenifier not working
« Reply #1 on: June 05, 2009, 05:41:21 PM »
Sorry that I missed this one.  I usually look for these sorts of things in the Tutu forum.

Are you saying that nothing happens when you double-click the distribution you downloaded?  That's just a self-extracting WinRAR package.
EasyTutu: Tutu installation made simple.

Offline khruloc

  • Planewalker
  • *****
  • Posts: 14
Re: EasyTuTu Degreenifier not working
« Reply #2 on: June 12, 2009, 10:11:46 PM »
  :-[ Forget to feedback! Sorry! :-[

Have been waiting for quite a while after posting... I check out other mods if there are anything abnormal.
Some Mods have the:

Unix.unix.error("System",...) Something like that.... couldnt figured out at first. ???
But later remembered I had a serious virus attack the week before ->
The virus ate my command prompt!

So my cmd.exe is missing.
I got a clean copy and the degreenifier and the rest of the mods works fine.

Thanks for the reply!

 

With Quick-Reply you can write a post when viewing a topic without loading a new page. You can still use bulletin board code and smileys as you would in a normal post.

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Name: Email:
Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image
Type the letters shown in the picture:
What color is grass?:
What is the seventh word in this sentence?:
What is five minus two (use the full word)?: