Author Topic: Install order causing dialogue bug?  (Read 3160 times)

Narayan

  • Guest
Install order causing dialogue bug?
« on: December 04, 2007, 05:23:00 PM »
I'm experiencing problems with the dialogue in Throne Of Bhaal, where talking to NPC's or receiving triggered dialogues is resulting in termination of the dialogue box halfway through the conversation when I press "continue".

Sometimes talking to them again will let me finish the dialogue and other times a "X has nothing to say to you" message appears. When this happens, if i kill a party member sometimes I can continue the dialogue again. So far this has happened with Illasera, Sarevok and Melissan and Reilev.

I'm currently using Longer Road with Acension and the Wiemer Valen NPC mod installed in the following order:

// Log of Currently Installed WeiDU Mods
// The top of the file is the 'oldest' mod
// ~TP2_File~ #language_number #component_number // [Subcomponent Name -> ] Component Name
~SETUP-VALEN.TP2~ #0 #0 // Valen
~SETUP-VALEN.TP2~ #0 #10 // Give More Creatures Protection From Level Drain & Undead
~SETUP-LONGERROAD.TP2~ #0 #0 // Longer Road v 1.5
~SETUP-LONGERROAD.TP2~ #0 #1 // SPEED BANTERS
~SETUP-LONGERROAD.TP2~ #0 #2 // Restore Irenicus's original portrait from SoA.
// Recently Uninstalled: ~SETUP-ASCENSION.TP2~ #0 #0 // Ascension v1.41 (requires ToB)
// Recently Uninstalled: ~SETUP-ASCENSION.TP2~ #0 #1 // Tougher Abazigal (optional, requires ToB)
// Recently Uninstalled: ~SETUP-ASCENSION.TP2~ #0 #2 // Original Tougher Demogorgon (optional, requires ToB)
// Recently Uninstalled: ~SETUP-ASCENSION.TP2~ #0 #3 // Tougher Gromnir (optional, requires ToB)
// Recently Uninstalled: ~SETUP-ASCENSION.TP2~ #0 #4 // Tougher Illasera (optional, requires ToB)
// Recently Uninstalled: ~SETUP-ASCENSION.TP2~ #0 #5 // Tougher Yaga-Shura (optional, requires ToB)
~SETUP-ASCENSION.TP2~ #0 #0 // Ascension v1.41 (requires ToB)


I started a new Throne Of Bhaal game by importing an SoA FinalSave. The FinalSave was made before any of the mods were installed, could this be the problem? Or could it be installation order?

I have tried reinstalling the mods, making sure all elements of the game are closed etc, but still to no avail.
If any more information will help I'll do my best to find it, I must apologise for not being overly technically minded.

Any help with this would be greatly appreciated,
Narayan

 

With Quick-Reply you can write a post when viewing a topic without loading a new page. You can still use bulletin board code and smileys as you would in a normal post.

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Name: Email:
Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image
Type the letters shown in the picture:
What color is grass?:
What is the seventh word in this sentence?:
What is five minus two (use the full word)?: