Author Topic: StartMovie() problem  (Read 813 times)

Offline Lu

  • Planewalker
  • *****
  • Posts: 750
  • Gender: Female
StartMovie() problem
« on: June 30, 2013, 12:32:25 PM »
And a weird one. I can watch every movie, -  imported from another IE game, - only once. Any other attempt is only successful if I delete the line
<movie name> = 1 in the movied section in Baldur.ini. Otherwise the game just skips the movie (without any other problems)
Can it be caused by improper installation? Or is something wrong with video driver(s) on my comp?

Offline Lu

  • Planewalker
  • *****
  • Posts: 750
  • Gender: Female
Re: StartMovie() problem
« Reply #1 on: June 30, 2013, 12:39:14 PM »
I think it's the latter

Btw, can I not edit my own posts anymore? I don't see this option

Offline Kulyok

  • Global Moderator
  • Planewalker
  • *****
  • Posts: 6235
  • Gender: Female
  • The perfect moment is now.
Re: StartMovie() problem
« Reply #2 on: July 01, 2013, 12:43:48 AM »
Hmm. There's no "modify" button next to "quote" button in the upper right corner of the post?

On-topic, I haven't seen the problem, I'm afraid. Since the movies play fine once you edit baldur.ini, I don't think it's a video driver. Can it be something in the baldur.ini file that you could edit, some '"skipmovie" option, I wonder?

 

With Quick-Reply you can write a post when viewing a topic without loading a new page. You can still use bulletin board code and smileys as you would in a normal post.

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Name: Email:
Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image
Type the letters shown in the picture:
What color is grass?:
What is the seventh word in this sentence?:
What is five minus two (use the full word)?: